Nu vă mai jurați iubire, fiindcă nu știți ce va fi mâine

Gunoi sentimental este la fiecare pas.

Îl văd pe internet postat în declarații siropoase de dragoste, pe rețelele de socializare se pupă, dar în realitate el doarme în sufragerie și ea în dormitor. Gunoi sentimental la terase și pe străzi. Jurăminte de iubire fără sens.

Nu vă mai jurați iubire, fiindcă nu știți ce va fi mâine.

Nu știți pe cine veți întâlni și cine o să vă arate o altă realitate, un alt adevăr, o altfel de atenție. Nu știți cum va fi când rutina va apărea, când pasiunea nu va mai fi ca o flacără, ci ca o lumânare pe cale să se stingă. Nu știți ce veți face când problemele vor apărea la ușa vostră.

Nu promiteți nimic.

Lăsați cuvintele mari și scopurile ascunse. Fiți adevărați. Spuneți ceea ce simțiți. Dacă doriți iubire de o noapte nu mințiți că vreți mai mult. Nu oferiți speranțe dacă ele nu există. Și, nu provocați durere celor care ar putea să vă iubească cu adevărat. Nu jucați teatru. Nu vă dați cine nu sunteți.

Trăiți clipa.

Bucurați-vă cu adevărat de ceea ce aveți. Deveniți un tot întreg cu omul de alături, chiar dacă nu pentru totdeauna. Priviți în ochi pe cel pe care îl simțiți. Țineți-l strâns de mână și admirați cerul înstelat. Simțiți și iubiți adevărat.

Cu drag, Maria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *