Nu-ți pune fericirea pe umerii bărbatului. Fericirea ta nu depinde de el

Nu-ți pune fericirea pe umerii bărbatului.

Nu fi convinsă că el răspunde de modul în care te simți. Tu răspunzi de starea pe care o ai. Te simți tristă, fiindcă tu ai ales să fii tristă. Plângi nu din cauza cuiva, ci din cauza ta, tu ai ales să plângi sau să suferi. Ești furioasă și plină de temeri, fiindcă asta e alegerea ta.

Nu-l crede pe cel care te scoate la o cafea oaza ta de liniște.

Deoarece, împlinirea nu-i în oameni, ci în tine și în alegerile tale. Și, nu sunt alegeri bune sau rele. Sunt alegeri care te-au dus spre o experiențe frumoase și care ți-au dat lecții de viață care te-au maturizat și ți-au deschis larg ochii.

Nu te strădui să fii într-un anumit mod, doar ca să-i placi cuiva.

Fiecare dintre noi are ca model pe cineva din a sa copilărie. De exemplu, fiecare bărbat își va alege o iubită, ținând cont de calitățile pe care le-a avut mama sa, o va alege după emoțiile pe care i le transmite, emoții care de altfel le-a oferit mama lui. Așa că, tu poți fi foarte feminină, dar lui să-i placă femeile mai autoritare, fiindcă a fost tratat cu autoritate de mama lui. De aceea, fii tu mereu – cea adevărată.

Nu căuta pe cineva doar ca să nu fii singură.

Deoarece, atunci când te iubești pe tine însăți și poți sta singură cu tine și cu propriile gânduri, poți fi iubită și de cei din jur. Când doar oferi iubire, dar nu știi să-ți dăruiești iubire, însemnă că niciodată nu ai iubit. Iar fericirea, împlinirea, liniștea sufletească depind de tine și nu de cel de alături.

Cu drag, Mary!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *