Te rog, nu-mi spune că de astăzi vom fi doi străini într-o lume atât de mare

Te rog, lasă-mă să plâng pe umărul tău.

Nu-mi judeca lacrimile și nu-mi răscoli trecutul. Te rog, acceptă-mi cicatricile și rănile care mai sângerează. Nu-mi reproșa prea multe și nu-mi da întrebări care m-ar face să mă simt incomod. Nu, nu sunt perfectă, dar nici tu nu ești idealul acestei lumi.

Te rog, nu-mi spune că de astăzi vom fi doi străini într-o lume atât de mică.

Nu ascunde bătăile inimii. Nu mă minți că totul a fost o iluzie. Nu-mi zi că ai scris finalul iubirii noastre și mi-ai lăsat o valiză cu amintiri.

Ieri am fost doi oameni care se iubeau.

Azi suntem doi străini. De la iubire până la ură este un pas. Noi am făcut pasul, cei care negam acest fapt. Tu m-ai citit printre rânduri, iar eu ți-am descoperit sufletul. Apoi, m-am transformat în hoțul care vrea cu orice preț să-ți fure rațiunea și inima. Am eșuat. Noi am pierdut acest joc ciudat și naiv.

Te rog, nu-mi spune că ai găsit pe altcineva.

Lasă-mă să plâng pe umărul tău pentru ultima dată. Lasă-mă să cred că mai ești al meu. Minte-mă frumos. Fă-mă fericită pentru o zi. Apoi, pleacă. Pleacă fără ca să privești înapoi, fără ca să mă învinovățești și să mă cerți. Urmează-ți drumul, trăiește-ți fericirea.

Te rog, pe ea să o iubești.

Pe ea nu o minți, nu o trăda, nu te juca cu sentimentele ei și nu o compara. Fii protectorul ei. Fii cel care îi va șterge lacrima, o va asculta și nu o va lăsa atunci când va fi confuză, bolnavă și dezamăgită. Iubește-o așa cum nu ai putut să mă iubești pe mine.

Cu drag, Mary!

4 comentarii

  1. Ufffff ce frumos!!!

  2. Mulțumesc mult. Bine ai venit pe blogul meu. Te îmbrățișez. :*

  3. Foarte frumos!

  4. MARIANA TASNEI spune:

    BUNA SEARA!MULTUMESC FRUMOS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *