Nici un om nu depinde de alt om, fiecare are dreptul să plece

Femeile și bărbații privesc despărțirile ca pe niște tragedii.

După ce se rupe o relație unul dintre parteneri sau ambii suferă. Unii își îneacă amarul în alcool, alții caută iubirea în alte așternuturi. Lacrimi, învinuiri și reproșuri – trei cuvinte potrivite pentru a caracteriza un sfârșit de relație.

Cum privesc eu despărțirile?

Le văd ca pe niște experiențe care te ajută să înaintezi spre direcția corectă. Nici un om nu depinde de alt om, fiecare are dreptul să plece. Nici o relație de dragoste nu durează o veșnicie. Iar tu trebuie să-ți asumi faptul că în orice moment femeia sau bărbatul de lângă tine poate pleca sau poți pleca tu.

Promisiunile se uită și declarațiile de dragoste la fel.

Nu are rost să rupi pozele, să ștergi mesajele sau să arunci cu gunoi în omul cu care ai petrecut zile bune și zile rele. Acceptă situația și privește partea bună a lucrurilor.

Odată ce ai suferit prea mult într-o relație, despărțirea te ajută să-ți regăsești fericirea, iar dacă ai mințit sau ai înșelat, înveți să nu te mai joci cu sentimentele oamenilor, altfel, mai devreme sau mai târziu adevărul se  află și pierzi tot  ce ai clădit câțiva ani.

Unii oamenii sunt în viața ta doar pentru a-ți oferi lecții de viață, alții pentru a te urma toată viața.

Dacă cel pe care îl iubești pleacă. Lasă-l să plece, nu-l implora, nu plânge și nu te stresa. Înainte ca să cunoști femeia sau bărbatul care te-a părăsit erai un om fericit și aveai poftă de viață, acum te gândești că nu poți trăi fără omul iubit. Nu e adevărat, odată ce ai putut să trăiești fără el în trecut o poți face și acum.

Cu drag, Mary!

1 comentariu

  1. MARIANA TASNEI spune:

    TOT RESPECTUL!BUNA SEARA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *