În viața asta trebuie un singur lucru, să fii fericită

De mică ai auzit mulți de „Trebuie”. Trebuie să înveți bine la școală. Trebuie să fii o fată educată. Trebuie să asculți de cei mai mari. Trebuie să ajuți, să ierți, să întreții casa, să naști, să iubești, să crești copii.

Trebuie să ai un loc de muncă, să fii frumoasă, să ai grijă de tine, să fii puternică. Trebuie să fii o fiică, o soție și o mamă bună.

Mulți de trebuie. Însă, în viața asta trebuie un singur lucru, să fii fericită. Nu contează ce va zice lumea. Nu contează că ceilalți te judecă, pentru că ești la al treilea divorț.

Nu contează că toți zic că trebuie să te căsătorești și să concepi copii. Nu contează că ești judecată, deoarece corpul tău e plin de tatuaje, că ai lăsat jobul și ai plecat undeva departe ca să găsești liniștea și pacea sufletească.

Nu contează că cel pe care l-ai iubit a plecat. Nu contează ce zice vecinul  sau vecina. Nu contează că unii te vor altfel. Nu contează pe cine ai ales să iubești și cu cine să trăiești.

Nu contează că toți știu cum e mai bine să procedezi în unele situații. Contează ca tu să fii fericită. Contează ca tu să te simți împlinită. Contează ca tu să ai viața pe care ți-ai dorit-o.

Contează să te simți bine cu tine însăți. Contează ca tu să trăiești în echilibru și pace sufletească. Contează ca tu să fii bine. Tu contezi cel mai mult.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *