Iubește-te suficient de mult pentru a ști când să pleci

Iubirea de sine nu este egoism.

Capacitatea de a te iubi, a te respecta, de a ține la tine este cea mai bună calitate care trebuie cultivată încă de mic copil. Cu părere, de rău mai puțin suntem învățați să ne prețuim, de aceea acest lucru trebuie să-l învățăm din greșeli și dezamăgiri.

Mai întâi de toate încearcă să te cunoști cu adevărat.

Tu nu ești femeia de la bucătărie. Tu nu ești doar mamă, fiică, soră, nepoată, iubită, angajată, amantă. Tu ești mult mai mult.

Cunoaște-ți interiorul și pune-ți în evidență calitățile și valorile. Muncește asupra pasiunii. Ascultă-ți inima și respectă-te.

O femeie care se iubește nu este manipulată.

O femeie care se respectă este încontinuu dezvoltare personală și nu-și va permite să stea lângă oameni care nu corespund cu ale ei valori. Nu se va lăsa umilită și înjosită. O femeie care se iubește este puternică. Știe că va reuși și nu se dă drept victimă.

Iubește-te pentru a ști când să pleci din locul nepotrivit și oamenii potriviți.

Nivelul scăzut de respect față propria persoană te va impune să stai lângă oameni care te subestimează, nu cred în tine, te insultă. Dacă nu te vei iubi, nu vei fi iubită, respectată, deoarece tu ești energie, ceea ce transmiți aceea primești. De exemplu, transmiți neîncredere, vei cunoaște oameni care nu vor crede în ale tale puteri, transmiți frică, vei întâlni oameni cărora le va fi frică să se implice în alegeri mature.

Iubește-te, doar așa vei înțelege cine ești și ce dorești cu adevărat.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *