Este curios cum umerii unei femei pot părea de stâncă pentru un bărbat

În familia și relația unde femeia nu este respectată, iubită și apreciată, mai devreme sau mai târziu acel cuplu se prăbușește ca un castel de nisip.

Pentru că, o femeie poate inspira, poate ajuta un bărbat să evolueze emoțional cât și profesional. Datorită gândirii creative, femeia poate influența asupra lucrurilor care se întâmplă în viața ei, cât și a parterului.

Femeia e muză, ea e cea care oferă putere bărbatului, creativitate, idei, putere. O femeie fericită și mulțumită de familia pe care o are va transmite energie pozitivă, starea ei interioară plină de mulțumire, gândurile ei adevărate și sincere vor binecuvânta bărbatul de alături.

O femeie care nu are o stare interioară liniștită, care nu este mulțumită de familia pe care o are, de bărbatul din dreapta sa, va influența negativ evoluția bărbatului pe plan pozitiv cât și negativ.

Este curios cum umerii unei femei pot părea de stâncă pentru un bărbat.

Femeia nu este doar o sursă a vieții, ea este centrul păcii, a creșterii, a evoluției, a liniștii, a dezvoltării, a iubirii. Lângă o femeie puternică, bărbatul poate cunoaște cele mai frumoase culmi a prosperității, dar se poate și prăbuși. 

O femeie care se cunoaște pe ea însăși, care își ascultă intuiția va face față tuturor situaților de criză, va lua alegeri corecte, va ști adevăratele intenții a unor oameni.

Nu există familii nefericite, acolo unde femeia este împlinită, pentru că femeia fericită mereu va fi oferi de două ori mai mult.

Tu oferă-i fericire și ea te va face fericit. Tu oferă-i o casă și ea o va transforma într-un cămin primitor și călduros. Tu crede în puterile sale, iar ea te va susține indiferent de circumstanțe. Tu fă-o mamă, iar ea îți va crește urmași. 

Cu drag, Mary!

Este curios cum umerii unei femei pot părea de stâncă pentru un bărbat. Autor anonim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *