Dacă cuiva îi pasă de tine, acea persoană va găsi o modalitate de a fi alături de tine

Nu cred în scuze, atunci când la mijloc sunt niște sentimente, emoții. Atunci  când se zice „Te iubesc”.

Deoarece, cel care iubește nu caută scuze, ci soluții. În dragoste nu există „Nu pot”. Omul care ține cu adevărat la cel de alături, el nu va urmări scopuri, nu va avea oameni rezervă, nu va minți, nu va veni cu scuze, doar ca să-și îndeplinească anumite obiective care sunt doar în favoarea lui.

Dacă cineva pretinde că te iubește, atunci îi vei simți iubirea.

Îi vei vedea iubirea în ochi, în alegerile pe care le ia, în fapte și-n gânduri. Cel care te iubește va avea timp pentru „Bună dimineața” și „Noapte bună”. Te va asculta, te va implica în prezentul lui și în viitor, iar „eu” și „tu” se va transforma în „noi”.

Dacă cuiva îi pasă de tine, va găsi modalități să-ți fie alături.

Nu contează kilometrii care vă despart. Nu contează anii sau starea financiară. Nu contează părerea lumii. Te va ține de mână indiferent de circumstanțe și de greutățile cu care vă veți întâlni.

Atunci când om vine doar cu scuze, nu te apelează, dispare mult timp, apoi apare fără ca să dea explicații. Atunci când un om pretinde că te iubește, dar faptele lui îl contrazic, te sfătuiesc să nu-ți mai creezi iluzii și să privești real, chiar dacă e dureros. Nu-ți pierde timpul și emoțiile cu oameni indiferenți.

Cu drag, Mary!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *