Viața ne învață să fim puternici și e normal asta

Fiecare dintre noi are în spatele său o poveste.

O poveste care îl descrie ca om, care are explicații la toate alegerile pe care le-a luat. O poveste care descoperă rănile care poate încă mai sângerează. Fiecare om are un sfat oferit ținând cont de experiențele pe care le-a avut pe parcursul vieții. 

Unii dintre noi au rămas de mici fără mamă sau fără ambii părinți.

Alții au crescut la case de copii. Oameni care au pierdut totul, de la casă până la familie și nu au cedat, ci au luat totul de la zero, au evoluat, au făcut față încercărilor. Oameni care s-au prăbușit, dar au înviat din propria cenușă.  

Suntem oameni care au trecut prin sute de stări și au învățat să se asculte, să se iubească, să se respecte.

Oameni care pe alocuri au greșit, dar s-au ales cu lecții, cu experiențe, cu mai mult curaj, cu mai multă putere. Suntem mâini muncite, ochi roșii din cauza lacrimilor, inimi frânte. Unii avem păr cărunt. Alții ne plângem copii. 

Pe toți, indiferent de starea socială, de naționalitate, viața ne învață să fim puternici, să nu fim creduli, să ne ascultăm inima, să luptăm și să muncim dacă dorim să ne materializăm dorințele.

Viața ne învață să fim puternici, doar așa putem să supraviețuim între oameni care de multe ori uită de omenie și bunătate.  

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *