Uneori lucrurile sunt speciale, pentru că nu durează mult

Cum ar fi să existe un buton pe care să-l folosim atunci când dorim să oprim timpul în loc?

Să nu se piardă în timp nici un moment special din viața noastră, să le trăim zi de zi lângă oamenii pe care i-am iubit. Clipele în care ne-am simțit iubiți și fericiți să nu se mai transforme în amintiri, iar ținutul de mână lângă cel iubit să nu devină rece.

Datorită unui click să oprim valurile mării, răsăritul și asfințitul, să lăsăm îmbrățișările calde și pline de siguranță să ne cuprindă corpul pentru totdeauna. Tot ce ne face să ne simțim speciali să nu se piardă în ceața trecutului, ci să  fie pentru totdeauna, neschimbător.

Însă, mă gândesc, dacă toate acele emoții ar fi mai speciale, dacă le-am trăi zi de zi.

Dacă am simți în fiecare zi aceleași emoții, care între timp vor deveni ca o rutină, ceva cunoscut și obișnuit. Nu va mai exista nimic deosebit în acele trăiri și nici nu vom mai simți furnicături pe tot corpul, nu ni se va face pielea de găină, nu vom înlăcrima, nu ne va bate tare inima. Totul va fi obișnuit.

De aceea, unele lucruri sunt speciale, pentru că nu durează mult.

Pentru că ne amintim de ele în zilele reci de iarnă lângă șemineu sau în timp ce ne plimbăm pe străzile nocturne. Pentru că datorită acestui fapt viața e mai frumoasă și plină de emoții de neuitat.

Cu drag, Mary!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *