Tu știi că mulți te doresc, dar atât de puțini te-ar iubi cu adevărat

Mulți îți spun că ai ochi frumoși și buze cărnoase.

Mulți îți spun că te-ar ține de mână, te-ar săruta pe gât sau pe frunte. Mulți ar vrea să-ți simtă mirosul printre cearșafuri șifonate și respirații sacadate.

Te vor la o cafea, la film sau la teatru.

Vor să te asculte cum vorbești despre încălzirea globală, despre iubiri triunghiulare, despre iertare, uitare sau trădare. Vor să fie înjunghiați cu a ta privire și să te lase să-i descoperi de sentimente, emoții și secrete. Vor să-ți spună că ești atât de diferită.

Vor să te țină în brațe.

Vor să-ți gătească o cafea, iar dimineața devreme să te vadă îmbrăcată în cămașa lor. Vor să le fii amintire, poezie, sărut crud, pasiune, drog și aventură.

Iar, tu, știi când ei te mint sau îți spun adevărul.

Tu știi că în a lor cuvinte nu trebuie să crezi. Mereu aștepți fapte și știi că stelele de pe cer nu le poate nimeni culege în ale tale palme, iar multe promisiuni sunt spuse pentru a fi atinse scopuri bine stabilite.

Da, ai vrea și tu să fii ținută de mână, iar când afară e -10C° să fii încălzită în brațele puternice a unui bărbat.

Și, nu un simplu bărbat, ci unul care nu te va dori pe o zi sau doua, nu te va dori pe o seară sau nu te va trata ca pe o aventură, dar te va citi printre rânduri, te va dori în viața lui pentru totdeauna.

Tu știi că mulți te doresc, dar atât de puțini te-ar iubi cu adevărat.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *