Știu că într-o zi îți va fi dor de mine

Știu că într-o zi pasiunea pe care o porți față de ea se va consuma. 

Iar, tu te vei simți ca un val de mare izbit de o stâncă. Vei fi ca un pescăruș singur și istovit. Nu vei înțelege de ce cafeaua pe care ți-o pregătea mereu nu-ți mai place. Te vei întreba de ce brațele ei nu te mai încălzesc.

Știu că într-o zi te vei simți singur.

Atât de singur, încât vei muți în adâncul sufletului. Nu vei avea cuvinte să-i răspunzi la ale ei „De ce-uri”. În ochii tăi își va face loc ca un călău – indiferența. Vei căuta alți ochi. Alte brațe. Alte buze. Vei dori ceva diferit. Mistic și halucinant.

Știu că într-o zi vei da vina din nou pe rutină.

O vei învinovăți și pe ea. Fiindcă, are ochii prea verzi și inima numai bate la unison cu a ta. Îți vei scufunda nasul în al ei păr și nu vei mai simți nimic demențial în al ei parfum. Te vei îndepărta mișelește, spunând că nu mai vrei să distrugi suflete și speranțe. Vei nega că ești devorator de suflete.

Știu că într-o zi îți va fi dor de mine.

Mă vei căuta pe rețelele de socializare. Poate am doi copii și un soț. Poate am plecat în India. Poate am sărit cu parașuta. Poate am corpul plin de tatuaje. Poate am scris o carte despre mine și despre tine. Poate mai sunt aceeași pe care ai lăsat-o într-un noiembrie târziu și rece.

Îți va fi dor de tine când erai cu mine. Însă, eu voi fi alta, iar tu același – omul care arde și se preface în cenușă când pasiunea se consumă.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *