Puțini sunt dintre cei cu care ai vorbi o veșnicie

Puțini sunt dintre cei care să te îmbrățișeze cu adevărat – strâns la a lor piept și să le asculți cum inima bate, să le simți parfumul și să dorești ca să devii o celulă din a lor corp, ca să-i simți o viață.

Puțini sunt dintre cei care te înțeleg dintr-o privire.

Apoi, te iau de mână fără ca să dea întrebări. Te lasă în liniștea ta, cu dilemele și întrebările tale. Ei te cunosc. Ei nu au nevoie de răspunsuri.

Puțini sunt dintre cei care să te asculte fără ca să te întrerupă, fără ca ale lor gânduri să fugă la alți oameni, în alte locuri.

Atenția lor să fie concentrată asupra ta, să te privească în ochi, să-ți simtă emoțiile și să fie cu adevărat lângă tine.

Puțini sunt dintre cei cu care să te trezești în fiecare dimineață, indiferent de timpul de afară, de banii din buzunar, de starea în care te afli. Pur și simplu să fie prezent acolo, lângă inima ta.

Puțini sunt dintre cei cu care ai dori să comunici o veșnicie.

Cu care niciodată nu te-ai plictisi, pe care i-ai asculta și te-ar asculta. Pentru care timpul e de neprețuit, iar viața trebuie de trăit cu adevărat. Pentru care lumea nu contează, iar nonconformismul îi caracterizează. Cei care nu dau întrebări, pentru că ascultă împreună cu tine tăcerea.

Cu drag, Mary!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *