O femeie are nevoie de siguranță și grijă

Femeia mai întâi de toate are nevoie de siguranță, să știe că bărbatul de lângă ea poate face față oricărei provocări, că nu va pleca cu prima datorie apărută, cu primele kilograme în plus, cu primele greutăți și cu prima ceartă.

Femeia trebuie să privească bărbatul nu doar ca un mascul care să o satisfacă în pat, să-i aducă flori și ciocolate.

Ea trebuie să vadă. Cum se comportă în societate. Cum va fi ca tată( în cazul în care își doresc copiii). Are crize de personalitate sau nu, cade în depresie sau nu. Își spală farfuria după masă sau nu. Cât de mult o susține, se implică în a lor relație, ce zice despre fostele relații (dacă își bârfește fostele, o va bârfi și pe actuala).

Banii nu contează – nu sunt de acord.

Banii contează tare mult. Doar că nu trebuie de confundat alegerea unui om doar pentru bani, cu alegerea unui om pe care îl iubești, dar el nu este în stare măcar pe el să se întrețină și între un alt om pe care la fel îl iubești, nu este bogat, dar are caracter, muncește, își dorește mult mai mult decât are și acționează.

Nu toți bărbații sunt bogați, dar toți vor să fie.

Doar că, sunt dintre cei care doar vor și dintre cei care vor și lucrează ca să aibă o stare financiară bună. E corect ca o femeie să-și aleagă un bărbat lângă care să nu-i fie frică de ziua de mâine, pentru că pasiunea trece, după dragoste vrei mâncare, o cană de apă, copiii trebuie întreținuți, trebuie investiție în ei, iubirea nu o pui în farfurie.

Cu drag, Mary!

3 comentarii

  1. Macarie Nicoleta spune:

    Sint de acord cu ce ai scris dar daca barbatul si femeia au aceleasi teluri si vise muta munti din loc

  2. Andrei spune:

    Am inteles cum trebuie sa fie barbatul .
    Dar femeia cum trebuie sa fie , presupun ca „Fericita ” si cu picioarele desfacute , restul se ocupa barbatul ca doar daia e barbat ? 🙈

    1. Andrei,precum observăm femeia a demonstrat că poate mult mai multe, poate fi antreprenoare, poate deține roluri importante în societate, se poate implica în politică și se poate întreține. Femeia trebuie să fie așa cum își dorește ea. La fel și bărbatul poate fi cine dorește el. Toți avem libertatea dea alege cine să fim și cu cine să fim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *