Nu crede bărbatul care îți promite multe. Nu va îndeplini nimic din ce a spus

Când întâlnești un bărbat care îți zice că o să te facă să te doară, care își permite să ridice vocea la tine, să te numească urât, care te învinovățește pentru orice. Iar, mai târziu își cere scuze și îți spune că îi ești dragă, că te iubește. Lasă-l. Omul te manipulează.

Când un bărbat se schimbă brusc.

Când dispare și apoi apare. Când zice că este ocupat mereu. El nu e ocupat. El nu are timp pentru tine. Tu, ești rezerva lui. Ignoră-l. Nu te lăsa manipulată.

Când un bărbat te lovește cu tăcerea în urma unei discuții mai aprinse.

Trebuie să știi că această metodă e o manipulare, omul nu poate accepta că cineva poate să nu fie de acord cu a lui părere. Astfel, cu ajutorul tăcerii vrea să te facă să te simți vinovată.

Lasă-l. Bărbații maturi și asumați comunică, vin cu argumente și își recunosc greșelile.

Nu crede bărbatul care îți promite multe. Nu va îndeplini nimic din ce a spus. E o metodă de a manipula, de a cuceri, de a suci minți naive. Cel care te va iubi va acționa prin fapte.

Alege bărbatul cu grijă, fiindcă el te poate distruge emoțional și psihic.

Alege bărbatul cu rațiunea, fiindcă el nu-ți va fi doar un iubit care te va iubi printre cearșafuri. El poate fi soț și tată.

Iubește, dar niciodată nu te lăsa manipulată.

Tu pășește cu încredere, iubește-te și dacă el nu știe cum e să ai caracter și să fii responsabil, arătă-i tu cum e să fii asumat și cu coloană vertebrală.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *