Ai dreptul să pleci din orice relație, dar nu ai nici un drept să rănești

E ușor să te lași dus de val.

E ușor să spui niște cuvinte în care cel de alături să creadă. E ușor să te joci cu niște sentimente și emoții străine. Însă, e mai greu să faci față tuturor încercărilor, să te înțelegi pe tine însuți, să-ți asumi un adulter, să-ți asumi niște alegeri indiferent cum ar fi ele, corecte sau nu.

Relațiile de dragoste au nevoie de reciprocitate și multă comunicare.

Relațiile bazate pe sacrificii, mai devreme sau mai târziu se destramă, pentru că oamenii nu au nevoie de sacrificii, ei trebuie să fie înțeleși, susținuți și să li se îndeplinească anumite cerințe emoționale.

Este omenește ca într-o zi să ajunge la concluzia că te simți ca un străin lângă omul din dreapta ta.

Doar că, în astfel de momente când ai dileme și nu știi cum să procedezi, trebuie să-i comunici celui de lângă tine. Toate neînțelegerile se rezolvă în doi.

Desigur că poți alege să pleci și ai tot dreptul.

Dar nu ai nici un drept să rănești pe cel care te-a iubit. Nu ai nici un drept să minți, să înșeli și să menții relația datorită minciunilor. Nu ai niciun drept să te joci cu sentimentele și emoțiile unui om. Nu e corect să învinovățești și să reproșezi. Nu e uman să distrugi emoțional un om care cândva ți-a fost totul – casă, viață, oxigen, iubire și speranță.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *