Mai bine e atunci când îmi încălzesc mâinile în căușul palmelor tale

Mai bine e acasă când beau ceai și privesc filmul preferat.

Mai bine e la tine în brațe și știu că sunt în siguranță. Mai bine e atunci când pot fi vulnerabilă în fața ta și sunt Eu cu adevărat.
Mai bine e atunci când nu-mi mai este frică de trădare. Mai bine e atunci când cu iubire te las să-mi cunoști lumea. Mai bine e în tăcere, când plâng în hohote, iar tu îmi dai șervețele.

Mai bine e atunci când după ceartă, nu ne evităm, dar stăm ore întregi și comunicăm.

Mai bine e atunci când gătim, ne spunem secrete și câte un „Te iubesc”. Mai bine e atunci când îmi aprinzi țigara, citindu-mi anxietatea. Mai bine e atunci când unul lângă altul putem fi copii nebuni cu o mie și una de visuri. Mai bine e atunci când în loc de reproșuri căutăm soluții. Mai bine e atunci când îmi încălzesc mâinile în căușul palmelor tale.

Mai bine e atunci când îmi asculți tăcerea.

Mai bine e micul dejun luat împreună și cafeaua pe care mi-o pregătești. Mai bine e atunci când nu uităm să ne spunem „Mi-e dor”. Mai e atunci când ne ținem de mână și pașii ne duce spre același orizont.

Mai bine e atunci …

Atunci când am împărțit o ceașcă cu ceai de romanițe și nici nu știam că vom fi mult mai mult decât doi trecători pe același drum.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *