Fii recunoscător pentru suferință, altfel nu ai fi știut cum arată fericirea

Cel mai mare defect al omenirii e că mereu vrea să aibă ceea ce are vecinul și nu are capacitatea să prețuiască ceea ce îi aparține.

Crede mereu că ceea  ce i s-a dat nu e de ajuns sau nu e atât de bun ca a trecătorului de pe  drum. Doar că, aparențele înșală. O dată ce știi să fii recunoscător pentru ceea ce ai  ți se va oferi mult mai mult, uneori fără ca să depui mult efort.

Mereu mulțumește pentru ceea ce ai și vei atinge noi orizonturi.

Spune „Mulțumesc” pentru pâine și ți se va oferit o masă mai  bogată. Spune „Mulțumesc” pentru că, ești sănătos. Spune „Mulțumesc” pentru că, ai o familie care te iubește. Spune „Mulțumesc” pentru că în cele mai grele momente din viața ta ai avut un umăr de care să te sprijini.  Spune „Mulțumesc” pentru suferință și încercări și va veni  fericirea în viața mea.

 

Secretul succesului și a fericirii e Recunoștința.

A fi recunoscător pentru tot ce ți oferă, indiferent că sunt greutăți sau momente cu soare, înseamnă că ești capabil să-ți trăiești propria viață și ești fericit pentru puținul pe care îl ai. Nu  poți să ai mult mai mult dacă nu știi să te bucuri de ceea ce ai, chiar dacă nu e așa cum ți-ai fi dorit.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *