Dacă doriți să educați bărbați – educați. Eu doar voi iubi

Bărbații nu sunt niște copii care au nevoie de educație.

Vă luați bărbați ca să-i iubiți, ca să construiți o relație sau o familie, să concepeți copiii, să vă ajutați unul pe altul, să vă susțineți, să clădiți o relație sănătoasă.

Bărbatul pe care trebuie să-l educi nu este bărbatul tău.

Nu ești compatibilă cu el, ale voastre priorități, idei și gânduri nu coincid. Ori, acel bărbat încă nu este maturizat. Încetează să te crezi învățătoarea cuiva, să-i spui cum e corect și cum nu. Tu nu ești datoare să-i zici cum să facă și ce să facă. Tu nu ești mămica lui, ci femeia lui, iubita lui, soția lui.

Dacă doriți să educați bărbați – educați. Eu doar voi iubi.

Voi supărați-vă pe ei că nu au pus la spălat ciorapii și au lăsat cana de cafea murdară în chiuvetă. Voi certații în public și învățații să calce cămăși și să gătească omletă. Întâlniți-vă cu prietenele și plângeți-vă pe ei, pentru că sunt iresponsabili și nu vă iubesc.

Eu nu voi educa pe nimeni. Eu voi iubi, iar dacă omul de lângă mine mă umilește, nu-și asumă niște responsabilități, este egoist, nu mă înțelege, cere multe, dar nu și oferă, nu are caracter și demnitate, acel bărbat nu are ce face în viața mea.

Cu drag, Mary!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *