Așa cum alegem cu cine să bem cel mai bun vin, e de dorit să alegem și omul pe care să-l iubim

Vinul bun își poate pierde din calitate dacă este băut cu oamenii nepotriviți.

Fiindcă, contează energia, conexiunea și gândurile care ți se oferă. Așa e și în dragoste. Poți fi omul deschis spre anumite experiențe. Poți fi omul pasional și gata de a duce pe cel de lângă tine în Cosmos. Poți fi omul extaz, nebunie, eros, dar într-o secundă să te stingi, dacă lângă tine nu ai omul potrivit.

Și, nu că acel om ar fi rău sau bun. Pur și simplu nu e pentru tine.

Când ești dezinhibat, iar cel de alături are o mie și una de complexe. Când îi este rușine de corpul lui, de părțile intime, de celulită, burtă și vergeturi. Când în dragoste poartă măști ca să arate cât de bun este și se gândește cum să creeze impresii bune. Când este de acord cu unele păreri și alegeri doar ca să-ți facă pe plac. Toate aceste dezacorduri se simt și încet dispare focul, extazul.

Însă, așa cum alegem cu cine să bem cel mai bun vin, e de dorit să alegem și omul pe care să-l iubim.

Da, aparențele înșală, dar cred că atunci când vrei omul, mai și comunici, nu te arunci la nimereală, doar că te excită exteriorul lui. Pentru că, te poate costa mult. Înainte de șifona cearșafuri, e de dorit de întrebat ce crede despre anumite lucruri, jucării pentru maturi, poziții, cunoașterea propriului corp, limitele pe care le are, fetișuri. Iar dacă ceva te deranjează se zice. Și, nu contează că e o relație deschisă, o aventură sau o relație care tinde spre devenirea unui cuplu sau a unei familii.

Dragostea nu trebuie să lase gust amar.

Vin bun și iubire la superlativ cu omul potrivit pentru tine❤️

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *