Ne vom iubi până în momentul când unul dintre noi nu va ceda

 

Ne vom iubi.

Ne vom iubi la răsăritul soarelui și la asfințitul lui – în baie, în parc sau în bucătărie. Ne vom iubi oriunde. Vom sta îmbrățișați și vom alerga prin ploaie.

Vom pregăti micul dejun și vom bea ceaiul în grabă, deoarece vom întârzia la serviciu. Ne vom săruta pe furiș și ne vom surprinde frumos. Atât de mult ne vom iubi.

Ne vom iubi până în momentul când unul dintre noi nu va ceda.

Când vom conștientiza că iubirea nu e doar flori și inimioare, dar și certuri, probleme, neajunsuri. Când ne vom asculta  și nu ne vom lăsa în mrejele rutinei.

Cu timpul voi adăuga kilograme, iar tu mă vei susține, mă vei motiva să fac sport ca să fiu în formă. Tu vei încărunți, iar eu îți voi vopsi părul.

Vom avea copii. Scutece de schimbat.

De încălzit laptele. De ieșit cu odorașul la plimbare. Iar toate astea trebuie de făcut împreună, fiindcă suntem uniți și ne iubim.

Uneori voi face crize de gelozie, iar tu mă vei enerva cu apelurile în fiecare cinci minute, în aceste momente vom da dovadă de înțelegere și calmitate.

Și ne vom iubi. Atât de mult ne vom iubi.

Apoi  tu ai cedat. Iar eu nu am putut să lupt pentru doi. Ne-am ales cu amintiri și reproșuri. Nu ne-am îndeplinit visurile, nu am devenit o familie.

Și totuși ne vom iubi, doar că tu vei fi cu o altă femeie și eu cu un alt bărbat. Eu cu el mă voi iubi. Tu cu ea te vei iubi.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *