E ușor să spui: „Deschide-ți inima”. Dar e greu să fii același om iubitor după ce ai fost trădat

E ușor să spui: „Deschide-ți inima”.

Dar e greu să fii același om iubitor după ce ai fost trădat. Unii vor zice că devii mai puternic. Pentru mine „Sunt mai puternică” e un mecanism de apărare care îmi inhibă durerea și gândul „Sunt slabă”. Poate acum nu e la modă să plângi și să zici că nu reușesc să fiu femeie peste tot.

Însă, am conștientizată că pot fi așa cum îmi doresc.

Am înțeles că pot puțin să liniștesc condependenta din mine, că pot să plâng, că pot spune „Nu știu” fără ca să mă simt proastă, că pot zice „Nu”, că pot savura plăcerea dragostei, că pot cuprinde copilul din interior, că pot lăsa măcar un pic fricile.

Iar puternică pot să nu fiu.

Însă, îi pot spune celui de alături că îmi este mai greu să ma implic în relație, de aceea am nevoie de susținere, de încredere. Pot să-mi fac gândurile vizibile. Pot zice „Îmi este frică”. Pot iubi vorbind. Iar când mă doare, să nu mă mai mint că „Sunt puternică “ și să mă implic totalmente în lucru, învățat, doar ca să nu simt cum frige suferința pe interior.

Pot să-mi deschid inima și să-i arăt Lui, fetița slabă, mică si neajutorată. Pot să nu mai joc rolul de Femeie puternică.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *