Dragostea nu este dependentă de noi. Noi suntem dependenți de dragoste

Lumea este plină de iubire, pentru că altfel nu ar exista.

Nu putem nega iubirea, fiindcă noi depindem de ea. Mulți zic că nu există, că e doar o fantezie a oamenilor, o iluzie naivă. Doar că multora le este frică de singurătate, de senzația că într-o zi nimeni nu-și va aminti de ei, nu-i va îmbrățișa, nu-i va alinta.

Aceasta e dovada – toți avem nevoie de dragoste. Nimic nu poate trăi fără acest sentiment profund. Floarea înflorește din dragoste. Sădești un copac cu dragoste. Săruți cu dragoste. Naști un copil din dragoste.

Dragostea poate trăi fără noi, pentru că ea viețuiește în fiecare părticică a universului și a naturii.

Ea se poate cuibări în orice suflet, în orice casă. Nu are hotare, nu face diferențe. Pentru ea nu contează vârsta, starea materială. Dragostea e Dumnezeu. Iar Dumnezeu este oriunde și oricând.

Noi putem nega iubirea, iar ea nu, deoarece trăiește în noi. Noi o putem respinge, dar ea va curge prin fiecare venă. Va trăi prin faptele și visurile noastre.

Noi, oamenii suntem puternici în fața greutăților, dar slabi în fața dragostei, fiindcă suntem dependenți de ea. Ne este frică să rămânem fără cei dragi, pentru că-i iubim și ne iubesc.

Cel mai mare drog al omului este Dragostea.

Un copil fără dragoste nu se poate dezvolta, nu poate crește. O relație nu poate dura dacă nu  este bazată pe iubire.

Romanele, filmele, cântecele nu ar mai avea nici un sens fără dragoste. Viața este formată din acest sentiment sublim și este dependentă de el.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *