Azi e o nouă zi. Zâmbește, pentru că cineva ar putea să se îndrăgostească de zâmbetul tău

Bună dimineața!

Azi ce faci? Iarăși te vei impune să trăiești lângă oameni care îți provoacă durere? Iarăși vei asculta văicăreli și reproșuri? Unde îți vei ascunde lacrimile – în suflet, în pădure, în pernă sau sub duș?

Ce vei răspunde la întrebarea adresată de prieteni zi de zi: „Ce se întâmplă cu tine?” Vei spune că suferi, că ești nefericită, că nu te simți iubită? Sau vei continua să mimezi fericirea?

Ce vei face azi?

Vei zâmbi forțat și îi vei explica din nou că nu vrei să te schimbi, că nu vrei să stai la coada lumii, că tu vezi cu alți ochi viața? Te vei lovi din nou de doi ochi verzi indiferenți și o inimă rece?

Iarăși  vei decide să lupți pentru cineva care nu-ți trăiește povestea? Te amăgești, în zadar speri că într-o zi totul se va schimba. Iar tu știi, ești conștientă de tot ce se întâmplă. Oare mai iubești? Ai obosit să lupți pentru doi?

Da, îți este frică de ceea ce te așteaptă. Crede-mă, vei avea un viitor frumos, pentru că tu ți-l dorești astfel. Iartă, nu regreta tot ce s-a întâmplat, nu-i reproșa nimic. Abține-te și controlează-ți emoțiile.

De ce te consumi? Pentru cine?

Nu te chinui și nici nu-l chinui cu prea multe întrebări. Lasă-l să strige la tine. Lasă-l să-ți spună vorbe dure și să te insulte. Tu ia-ți rămas bun frumos, îmbrățișează-l și urează-i fericire.

Mary, tu meriți să fii fericită. Te rog, fii cea din trecut. Fata care inspira oameni și aducea zâmbetul pe chipurile obosite de timp și greutăți.

Azi e o nouă zi. Zâmbește, pentru că cineva ar putea să se îndrăgostească de zâmbetul tău.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *