Dacă nu știi să te iubești acum când ești frumoasă și tânără, nu vei putea să te privești în oglindă nici când frumusețea va dispărea

Nu-mi trebuie timp ca să ajung la o vârstă în care să înțeleg că trebuie să fiu îngăduitoare cu mine și să mă bucur de viață.

Am înțeles din lecțiile pe care le-am avut că am dreptul să-mi trăiesc viața cum vreau și să fac ceea ce simt.

Am dreptul să nu-mi fac patul și să-mi las hainele nearanjate în cameră.

Pot să las vasele murdare în chiuvetă. Pot să mănânc desert în fiecare zi și să nu țin diete. Am dreptul să fiu eu, nu cum vor alții.

Dacă nu voi face ceea ce-mi place acum, cum mă voi bucura de viață când oglinda din baie îmi va arăta o bătrânică cu peri albi și riduri?

Poate nici nu mi se va da șansa să ajung  la  vârsta în care fundul îmi va fi lăsat și pielea zbârcită. Viața e imprevizibilă.

Goana după perfecțiune te va lipsi de esențial.

Dacă nu știi să te iubești acum când ești frumoasă și tânără, nu vei putea să te privești în oglindă nici când frumusețea va dispărea. Ai grijă de tine, dar nu uita că în toate este o limită.

Întreține-ți sufletul și creierul. Fă fapte bune, nu fi invidioasă, nu dori răul nimănui și ajută-l pe cel care e nefericit. Citește cât mai mult, memorează, fă-ți un jurnal în care să scrii  cele mai frumoase gânduri.

Atunci când natura îți va lua frumusețea vei  rămâne cu frumusețea  sufletească care se va așterne pe fața ta.

Lumina din sufletul tău se va zări pe chip. Un creier hidratat niciodată nu se ofilește, el îi slujește stăpânului până la urmă . Iubește-te acum și întotdeauna.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *