Toate relațiile au propria lor lecție și nu este nimic întâmplător

Să-mi zică cineva că a ieșit dintr-o relație, fie de dragoste, fie de prietenie, fără ca să fie șifonat pe suflet, fără amintiri, fără regrete, fără păreri de rău, fără „Dacă aș putea aș schimba ceva”, fără lecții.

Nu există nici o etapă din viața unui om în care să nu i se ofere niște lecții din care să învețe din propriile greșeli, să se corecteze și să devină cea mai bună versiune a sa.

Fiecare încercare din viața noastră are un scop – să ne fac mai puternici sau să ne întoarcem din drumul greșit.

Sunt oameni care ne învață să nu mai fim creduli, ci să ascultăm fiecare cuvânt spus la adresa noastră, să fim atenți când luăm alegeri și să conștientizăm că putem fi dezamăgiți de cei în care am crezut. Sunt oameni care ne doboară la pământ, ca mai apoi să devenim mult mai puternici.

Sunt oameni ca un blestem și oameni care ne luminează viață.

Doar că, nu am fi capabili să-i apreciem pe cei care țin la noi cu adevărat, dacă nu am fi întâlnit oameni care știu să frângă suflete și să rupă inimi în mii de bucăți.

Nimic nu este întâmplător, chiar dacă este timp pierdut și ani trăiți greșit, lângă oameni nepotriviți. Nu am fi fost cei de azi, dacă nu ar fi existat cei din trecut.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *