Sunt drumuri și oameni pe care niciodată nu-i vom uita

Sunt străzi și locuri care ne amintesc de oameni.

Oameni pe care i-am iubit, cu care am întâlnit răsăritul sau am luat micul dejun. Oameni pe care i-am întâlnit întâmplător și la fel de imprevizibil  i-am pierdut.

Ne-au devenit străini, chiar dacă în serile calde de vară ne ziceau că nu-și imaginează viața fără noi. Am rămas cu amintiri și cu multe promisiuni neîndeplinite.

Sunt oameni care trăiesc în al nostru suflet, chiar dacă au trecut ani, ne-am îndrăgostit și avem alt om care a devenit o parte din al nostru Univers.

Nu le-am uitat mirosul parfumului și că le plăcea ceaiul fără zahăr. Nu le-am uitat vocea, zâmbetul și cum se simte atingerea palmelor lor pe a noastră piele.

Nu le-am uitat numărul de telefon și știm că în zilele ploioase au cu ei o umbrelă transparentă.

Le mai păstrăm declarațiile de dragoste, iar în serile reci le îmbrăcăm puloverul pe care l-am ascuns în dulapul plin cu haine.

Când ne plimbăm pe străzile care cândva ne aparțineau doar nouă ne amintim cum alergam în a lor brațe, cum priveam cerul, cum ne făceam planuri pentru viitor, cum zâmbeam sau cum ne-am spus „Adio” fără a da explicații.

Sunt drumuri și oameni pe care niciodată nu-i vom uita.

Poate vor deveni povești spuse nepoților la o ceașcă de ceai. Poate vor deveni poezii sau destăinuiri scrise într-o carte. Poate vor fi o mare taină. Însă, mereu vor exista în inima și sufletul nostru.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *