Nu mă dezbrăca de durere, de frustrări, de regrete și lacrimi. Asta lăsăm pe altădată, acum vreau să mă sufoci cu săruturi

Nu-mi dezbrăca sufletul.

Nu mă dezbrăca de durere, de frustrări, de regrete și lacrimi. Asta lăsăm pe altădată, acum vreau să mă sufoci cu săruturi. Vreau să mă umpli, vreau să te simt în fiecare părticică a corpului.

Fă-mă să plâng de fericire. Fă-mă să țip de plăcere. Atinge-mi buzele și sărută-mi ochii. Dezbracă-mă de ruj și de parfum. Vreau să-ți port aroma și amprentele buzelor tale moi.

Fii haina mea.

Împletește-mi părul și fă-mă să mă topesc în brațele tale. Află-mi slăbiciunile și fii al meu. Lasă-mă să fiu a ta. Nu contează ce va fi mâine sau cu cine vei fi.

Acum vreau să fii cu mine și să faci din mine ceea ce face primăvara cu natura, cu florile și cu pomii. Joacă orice rol dorești, dar nu uita să trăiești povestea. Azi lasă lumea în urma ta și devorează fiecare parte a corpului meu.

Spune-mi „Bună dimineața” în timp ce eu ating stări inexplicabile.

Nu-mi spune „ te iubesc”, fă-mă să mă pierd printre cuvinte, printre transpirații și dorințe. Nu mă dezgoli de trecut, dezbracă-mă de haina mulată și studiază-mă așa cum ai studia harta lumii. Fie ca azi să fiu lumea ta, universul, începutul și sfârșitul.

Azi, hai, să ne iubim.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *