Încetează să cerșești atenție acolo unde nimeni nu are nevoie de tine

În această lume nimic nu poți obține implicând forța.

Nu poți cere iubire, atenție, grijă forțând pe cineva. Nu poți fi iubit și respectat manipulând oameni, iar dacă obții ceva prin manipulare, mai devreme sau mai târziu totul se va întoarce  împotriva ta.

Un om te iubește sau nu. Un om te respectă sau nu.

Nu este nevoie de sacrificii, de compromisuri, de justificări. Nu căuta scuze, acolo unde nu sunt nevoie de ele. Cel care ține la tine va găsi timp pentru a-ți oferi a lui iubire, indiferent de job, de circumstanțe, de țara în care se află, de fusul orar.

Încetează să ofere timp, energie și iubire acolo unde nimeni nu ți le cere.

Nu sta în locul unde ești în plus și neimportant. Nu-ți crea iluzii și nici motive de a mai rămâne, pentru că acolo unde nu ești iubit cu adevărat, este un loc toxic, dăruiești, dar nu ți se oferă nimic în schimb. Oamenii au nevoie de iubire, au nevoie reciprocitate.

Încetează să cerșești atenție acolo unde nimeni nu are nevoie de tine.

Acolo unde nimănui nu-i pasă ce simți și ce gândești. Timpul nu-l vei putea reîntoarce niciodată, însă faptele de azi îți pot construi viitorul, te pot duce spre oamenii potriviți. Nu mai fi pe post de victimă. Fii stăpânul propriei vieți și nu oferi cu forțat bucăți din tine, dacă nimeni nu-ți cere acest lucru.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *