În această viață nimic nu este întâmplător

Viața noastră este interacțiune.

Zi de zi interacționăm cu oameni, cu idei, cu gânduri, cu informații. Unii oameni și unele idei ne pot schimba viața și alegerile pe care am dorit să le materializăm.

Nici un om pe care îl cunoaștem pe tot parcursul vieții nu este o coincidență.

Toate lucrurile care s-au întâmplat au avut un rol important în dezvoltarea și evoluția noastră. Iar prezența unor oameni nu trebuie să fie de lungă durată, un simplu „Te rog, ajută-mă” ne poate scăpa de la un accident rutier sau am putea cunoaște omul nostru.

Universul lucrează prin oameni.

Cu siguranță nu fiecare om pe care îl vom cunoaște va deveni important, dar fiecare dintre ei vor avea un rol semnificativ în a nostră viață. Sunt oameni care ne deschid ochii, ne arată cum este să trăim cu adevărat.

Sunt oameni care ne învață să simțim și să iubim.

Ne ajută să ne descoperim sufletul, să înțelegem că partea interioară este la fel de importantă ca și cea exterioară. Nu doar în exterior trebuie să fim îngrijiți, ci și pe interior trebuie să avem echilibru și pace.

Sunt oameni pe care îi întâlnim în troleibuz, microbuz, pe stradă, cu care ținem discuții profunde, care ne ajută să găsim un răspuns la o întrebare pentru noi foarte importantă, ne îmbrățișează când ne simțim singuri, ne zâmbesc sau pur și simplu ne spun un compliment.

Sunt oameni care nu rămân mult în a noastră viață.

Ne dezamăgesc, ne trădează, ne lasă un gust amar. Ei trebuie iertați. Lăsați să-și urmeze drumul lor. Pentru că, au avut un scop și l-au îndeplinit. Ne-au învățat să fim puternici sau să prețuim oamenii care ne iubesc.

Toate un sens, un scop, nimic nu se întâmplă pur și simplu.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *