Toamna asta fă-i loc iubirii în viața ta

 

A trecut vara.

S-au dus zilele acelea în care te  duceai la somn la ora două și te trezeai la ora 14. Ai rămas cu amintiri frumoase și noi prietenii. Unii nu vor la școală, alții sunt triști că se începe rutina și zilele de serviciu.

Poate unii vara s-au îndrăgostit, alții s-au despărțit de omul iubit. Poate ați fost dezamăgiți și trădați sau ați înțeles că nu-l iubiți pe omul de alături.

Până vara viitoare vei răscoli în amintiri.

Te vei gândi la fata care ai cunoscut-o din întâmplare în vacanță și te-a făcut fericit, iar durerea pe care ai simțit-o atunci când v-ați despărțit a avut un gust amar, ai trăit emoții pe care nu le-ai mai cunoscut.

Ai rămas cu visurile și te bucuri că trăiești într-o societate dezvoltată, iar oamenii se pot vedea și vorbi chiar dacă între ei sunt mii de kilometri.

Cine a zis că nu te poți îndrăgosti toamna?

Cine a zis că nu te poți bucura și nu poți fi fericit în acest anotimp? Cine a zis că odată ce pleacă vara se termină nebunia? Dimpotrivă totul continuă, până la urmă tu ești cel care îți faci viața senină și zilele mai colorate.

Toamna asta fă-i loc iubirii în viața ta.

Dacă nu iubești, îndrăgostește-te. Trăiește fiecare clipă alături de omul pe care-l placi. Lasă temerile într-o parte și recunoaște-ți sentimentele pe care le simți față de un om. Luptă pentru fericirea voastră  și fii cea mai bună versiune a ta.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *