V-ați gândit că nu sunteți veșnici, iar mâine ați putea muri, în schimb voi zi de zi  anulați visuri, nu trăiți cum simțiți și doriți viața altcuiva? 

V-ați gândit vreo dată că oamenii pe care îi vedeți pe stradă, mâine vor fi înlocuiți de alții?

V-ați gândit că cerșetorul care caută prin tomberoane are și el o viață, un trecut și un interior plin de durere? V-ați gândit că aventurile și fuga după tentații tari mai devreme sau mai târziu vă golește pe interior? V-ați gândit că într-o zi veți dori și să simțiți, nu doar să faceți totul mecanic?

V-ați gândit că puteți lua cin în cel mai scump restaurant, dar tacâmurile oricum au fost prin gurile mai multor oameni, ca și cele din cafenelele simple?

V-ați gândit că aparențele înșală, un om frumos nu mereu e frumos și în interior, ori asta e cel mai important aspect? V-ați gândit că nu există copii străini, dacă treceți indiferenți pe lângă un copil cerșetor, lovit sau umilit, întrebați-vă ce fel de oameni sunteți?

V-ați gândit că viața este imprevizibilă, iar tot ce aveți azi s-ar putea să nu mai aveți mâine?

V-ați gândit că și voi într-o zi veți îmbătrâni? V-ați gândit că a fi liber nu înseamnă a înjosi pe alții, a lovi, a umili? V-ați gândit că  pe oameni nu-i caracterizează culoarea pielii și starea financiară?

V-ați gândit că fiecare dintre noi are frumusețea sa și cât am dori să fim ca altcineva nu vom fi niciodată?

V-ați gândit că fiecare are adevărul său, iar dacă nu sunteți de acord cu o părere nu înseamnă că nu e un adevăr? V-ați gândit că dacă nu ar fi existat credința, cum noi, oamenii, am fi supraviețuit după atâtea războaie, cataclisme naturale, violențe, abuzuri, foame, rasism?

V-ați gândit că nu sunteți veșnici, iar mâine ați putea muri, în schimb voi zi de zi  anulați visuri, nu trăiți cum simțiți și doriți viața altcuiva? 

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *