Unii bărbați cred că femeile vor doar bani, dar ei nu știu că noi, femeile, îi iubim pe cei grijulii și responsabili

Ceea ce lipsește unor bărbați este bunul simț și educația.

Da, nu toți suntem norocoși de a crește într-o familie funcțională. Iar părinții sunt oameni care mai fac gafe, duc greșeli din trecut, au fost și ei copii cu traume și frustrări. Însă, noi, oamenii, avem șansa de a ne corecta, de a ne cizela, de a ne autoeduca.

Cu părere de rău puțini evoluează.

Puțini deschid ochii larg, puțini scapă de prejudecăți, mituri și stereotipuri pe care le cară după ei încă din copilărie. Unii bărbați mai văd femeia ca pe o fabrică de copii și cea care trebuie să aibă grijă de casă și soț. Unii bărbați încă mai au o atitudine arogantă și lipsită de respectă față de femei. Unii bărbați încă mai subestimează capacitățile  femeilor.

E urât când o femeie este claxonată pe stradă, pentru că e frumoasă și arată bine.

E urât când în timp ce stai la semafor, unu își țuguiește buzele și îți dă un pupic. E dezgustător când mergi pe stradă și ești atinsă fără permisiune sau vreunul care are mașină scumpă te fluieră fără nici o jenă. E oribil când unii bărbații cred că li se permite anumite fapte josnice, deoarece au o stare financiară bună.

Iar mitul că  că femeile vor doar bani, îl detest.

Dragi bărbați, voi nu știți  că noi, femeile, îi iubim pe cei grijulii și responsabili. Banii sunt și ei importanți, dar fără respect, bun simț, iubire, nu au nici o valoare. Banii nu înlocuiesc reciprocitatea, responsabilitatea, asumarea și demnitatea. Nu, noi, nu vrem bani. Noi dorim pe cineva lângă care să ne simțim în siguranță, să știm că suntem iubite și importante. Da, banii îi putem câștiga și noi.

Cu drag, Mary!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *