Toți ne îndrăgostim mai devreme sau mai târziu, chiar dacă ne-am promis nouă înșine că niciodată nu ne vom mai deschide inima

Avem diferite povești de dragoste.

Diferit simțim iubirea și tot atât de  diferit ne despărțim sau iertăm. Ne întâlnim pe căi diferite cu oamenii cu care trăim emoții inexplicabile. Toți am pregătit o cafea amară sau dulce pentru omul cu care ne vedeam pe același drum, în aceeași casă, chiar și peste zece ani.

Toți avem o poveste de dragoste pe care o ascundem în adâncul inimii.

O povestim printre cuvinte sau ne amintim de ea seara târziu. Ne amintim de iubiri secrete atunci când ne plimbăm pe străzi luminate de felinare. Iar când e frig și ne îngheață mâinile în a noastră memorie apare chipului care cândva ne le încălzea.

Toți am iubit. Și, toți vom avea atâția oameni de cât avem nevoie pentru a înțelege cum arată dragostea.

Cu fiecare om în parte vom face ceva pentru prima dată. Unul va trezi demonii din noi și ne va duce în cele mai inexplicabile stări. Alții vor da cu noi de pământ, pentru ca în viitor să fim mai puternici.

Cu unii vom întâlni răsăritul soarelui.

Cu alții vom plânge și râde. Vor fi și dintre cei cu care ne vom simți lângă ei ca la șaptesprezece ani. Și, vom iubi pentru prima dată cu adevărat. Vom simți fluturi în stomac. Vom dori să avem copii și o familie mare. Vom dori să fim cu acel om o viață întreagă.

Toți ne îndrăgostim mai devreme sau mai târziu, chiar dacă ne-am promis nouă înșine că niciodată nu ne vom mai deschide inima.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *