Nu invidia viața perfectă de pe rețelele de socializare. Deoarece, nimeni nu va spune că bărbatul său aseară a fost enervat sau a venit acasă beat

Iubește atât cât vrei tu. Iubește pe cine vrei tu.

Nu contează când și unde. Nu contează părerea celor din jur. Nu contează că prietenii îți spun că iubirea are vârstă. Nu contează că unii judecă și alții critică.

Iubește bărbații pe care îi vrei tu.

Uneori, avem nevoie de un număr anumit de oameni ca să înțelegem cu adevărat cum arată dragostea. Trebuie timp și experiențe ca să știm cum se simte iubirea. La fiecare vârstă vom iubi și ne vom dărui diferit.

Nu-ți compara viața cu cea a femeilor de pe rețelele de socializare.

Nu invidia viața perfectă pe care o postează. Deoarece, nimeni nu va spune că bărbatul său aseară a fost enervat sau a venit acasă beat. Nimeni nu va zice că nu a primit flori de un an de zile. Nici o femeie nu va zice că bărbatul său doarme rău. Toate femeile vor posta partea cea mai bună a vieții.

De aceea, nu invidia, ci bucură-te că ești aici și acum.

Fii cine vrei și evoluează așa precum dorești. Dacă te simți fericită să te dedici familiei, să gătești, să ai grijă de casă. Fă-o fără regrete. Deoarece, doar tu știi ce e mai bine pentru tine. Doar tu știi ce-ți dorești cu adevărat.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *