Închide ochii și ascultă-ți inima

Închide ochii. Întreabă-te cine ești.

Nu mamă, fiică, soră, soție, amantă, iubită. Cine ești tu cu adevărat și care este al tău scop pe acest pământ? Ce-ți place și ce nu? Ce iubești și pe cine iubești?

Cum ești când afară plouă sau bate vântul? Cum te simți când cerul tună și fulgeră? Întreabă-te când ultima dată ai zâmbit, sincer, adevărat, fără ca să te gândești la dantură, fără ca să te subestimezi sau să te simți prost?

Întrebă-te cât de decisă ești și când ai luat ultima dată o decizie fermă, fără ca să-i întrebi pe cei din jur, fără ca să te întorci cu gândul în trecut și să te întrebi dacă ai decizia ta e corectă. Nu-ți fie frică să zici „Nu” sau „Da”, ca mai apoi să nu fii criticată.

Pur și simplu, învață-te să te asculți.

Închide ochii până te transformi în tăcere. Intră în al tău suflet și descoperă-te într-o altă formulă. Formula de a fi femeie. Nu femeia pe care o vor cei de acasă, cei de la serviciu, femeia pe care o vrea societatea. Fii femeia pe care o vrei tu.

Închide ochii și ascultă-ți inima.

Ascultă vântul, simte pământul sub ale tale picioare, fii tu și cu tine. Tu, prietena ta. Tu, confidenta ta. Tu, fericirea ta. Nu te tortura cu întrebări, cu gelozii, cu reguli, cu oameni cărora li s-a sfârșit scopul, cu decizii consumate. Încearcă să trăiești, să simți, să fii mereu cu tine și pentru tine.

Închide ochii și descoperă-te.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *