Eu nu te trădez. Pur și simplu te las să fii iubit de altcineva

Urăște-mă pentru faptul că nu te-am ales în viața mea.

Nu ți-am permis să mă faci fericită, să-mi dăruiești cele mai frumoase momente. Nu ți-am dat șansa de să-mi demonstrezi cât de mult mă iubești.

Urăște-mă, pentru că te-am refuzat și ți-am spus că nu-ți voi putea îndeplini  așteptările, că nu mă văd cu tine în viitor, că nu pot face față sentimentelor tale. Urăște-mi ochii și zâmbetul.

Spune-mi cele mai dure cuvinte și privește-mă cu reproș.

Ignoră-mă și nici nu mă saluta. Îndepărtează-mă de sufletul tău. Aruncă-mă în gol din mintea și inima ta. Rupe-mi sufletul și tratează-mă cu indiferență. Nu mă voi supăra și nici  nu te voi învinovăți.

Acum suferi și mă crezi cea mai mizerabilă femeie.

Dar, eu am ales să fiu sinceră cu tine și cu mine, decât să fiu falsă și să joc un rol, mai bine îți ofer oportunitatea să-ți găsești omul potrivit. Decât să ne chinuim, să-ți provoc durere și să mimez iubirea, te scutesc de dezamăgire.

Eu nu te trădez.

Te-aș fi trădat atunci când ți-aș fi spus că simt ceva pentru tine, dar gândul  meu ar fi fost la altcineva. Te-aș fi trădat atunci când ți-aș fi spus cele mai frumoase cuvinte, iar ele ar fi fost  false.

Nu-ți arunc sentimentele la coșul de gunoi, li-aș fi aruncat atunci când după luni și ani în care ai depus suflet și iubire te-aș fi lăsat, aș fi căutat motive și scuze.

 Pur și simplu te las să fii iubit de altcineva.

Să-ți ofere mult mai mult și să fie gata să te urmeze oriunde. Te las să fii în brațele celei care te va iubi, decât să fii în genunchi în fața mea, cea care nu-ți poate oferi decât o prietenie, nimic mai mult.

Cu drag, Mary!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *