Dacă vrei să iubești – atunci, iubește cu adevărat

Știi, oamenii sunt dependenți de dragoste, de emoții pozitive, de îmbrățișări.

Oamenii au nevoie să ofere iubire și la rândul lor să primească iubire. Ei au nevoie de un umăr pe care să plângă, de o vorbă caldă. Ei au nevoie de cineva pe care să-i aștepte, săi înțeleagă, să le ofere timp, energie și înțelegere.

Dar, noi, suntem și egoiști, posesivi, toxici.

Cerem multe, dar nu suntem capabili de a oferi înapoi. De aceea, e uman să dorești ca în a ta viață să fie o persoană care să te iubească, dar e inuman să te folosești de încrederea și iubirea omului care ține la tine.

Dacă dorești să iubești – atunci, iubește cu adevărat.

Nu dărui totul pe jumătate. Nu compara partenerul cu cei care au trecut prin al tău pat. Nu sta lângă cineva doar de frica singurătății. Nu trata omul care te iubește ca pe o jucărie sexuală. Nu mima iubire.

Când ceri iubire, trebuie să iubești și tu.

Oamenii care se dăruiesc și oferă ce au mai bun într-o relație, devin o raritate. Toți cer, mai puțini se implică, mai puțini sunt asumați. Iubește matur, fii conștient că o relație de dragoste aduce cu sine nu doar pasiune, fluturi în stomac, dar și rutină, neînțelegeri, încercări.

Toate astea se rezolvă cu răbdare, comunicare și iubire.

Dacă nu iubești adevărat, vei pleca la prima problemă apărută. Vei căuta un alt pat, alți ochi, o altă casă. Doar că, și acolo pasiunea va trece și vor apărea încercările. Oamenii îi poți înlocui, dar problemele nu -rutina și neînțelegerile apar mai devreme sau mai târziu.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *