Tu ai fost al tuturor, dar nu și al meu

Nu am fost a ta niciodată.

Nu am fost a ta nici atunci când mă sărutai dulce pe frunte și mă alintai. Nu am fost a ta nici în a cea dimineață în care am întâmpinat împreună răsăritul soarelui.

A ta nu am fost nici măcar când mă țineai în brațe și priveam filmul nostru preferat. Nu am fost a ta nici atunci când îmi găteai cu drag și te străduiai să mă vezi fericită.

Nu ai fost al meu.

Nu ai fost al meu nici când îmi scriai cele mai frumoase mesaje. Nu ai fost al meu nici când mă țineai de mână sau îmi sărutai atent talpa piciorului.

Nu ai fost al meu nici măcar în acel moment când ai crezut că m-ai cucerit.Nu ai fost al meu nici în serile romantice și nici în acea zi de toamnă în care ne-am plimbat ținându-ne de mână, dar gândurile noastre zburau în alte locuri, la alți oameni.

Tu ai aparținut altor femei cu care te vedeai în lipsa mea și le alintai frumos.

Tu ai aparținut blondei sau brunetei cu care ai făcut dragoste în patul nostru, acolo unde ziceai că mă iubești. Tu ai aparținut celei căreia îi scriai mesaje de iubire. Tu ai fost al tuturor, dar nu al meu.

Nu am fost a ta, pentru că niciodată nu m-ai purtat în inima ta, nu te-ai gândit la mine și nu ai fost sincer.

Nu am fost a ta, fiindcă în prezentul și viitorul tău am fost absentă. Pentru tine am fost o a treia sau a zecea. Am fost o cealaltă, cu un alt număr de telefon, cu alte vise, cu alte dorințe.

Noi nu am fost niciodată împreună, noi doar am mimat acest lucru.

Cu drag, Mary!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *